Tiilikaton pinnoituksen palvelut Uudenmaan alueella

Kaipaako tiilikattosi huoltoa? Maalausliike MLTK hoitaa tiilikaton pinnoitukset ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella. Meiltä saat pinnoitukset nopealla toimitusajalla.Tiilikaton pinnoitus on edullisempi sekä yksinkertaisempi toimenpide täydelliseen kattoremonttiin verrattuna. Pinnoituksella pidennät kattosi käyttöikää, ja tulet samalla säästäneeksi sekä rahaa että turhaa vaivaa!

Me teemme pinnoitustyöt nopeasti alusta loppuun ympäristöä kunnioittaen sekä ilman turhia projektin keskeytyksiä. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille jo tänään!

Pinnoituksella pidennät katon käyttöikää

Tiili on hyvä ja kestävä kattomateriaali. Tiilikatoille alkaa kuitenkin vuosien aikana kerääntyä likaa sekä kasvustoa, jotka lyhentävät katon käyttöikää huomattavasti.
Tiilikaton pinnoituksella pidennät katon käyttöikää ja säästät samalla sekä rahaa että turhaa päänvaivaa.
Tiilikaton pinnoitus tarkoittaa käytännössä tiilikaton maalausta. Värillinen pinnoite antaa tilikatolle kestävyyttä sekä luo viimeistellyn vaikutelman.

Jotta katto toimisi suunnitellulla tavalla mahdollisimman pitkään, kannattaa se pinnoittaa ainakin kerran elinkaarensa aikana, noin 30 vuoden jälkeen.

Tiilikaton pesulla katto valmistetaan pinnoitukseen

Ennen pinnoituksen aloitusta on hyvä varmistaa, että katon alusrakenteet ovat kunnossa. Muuten pinnoitus menee täysin hukkaan. Tiilikaton pesulla katto valmistetaan pinnoitusta varten.
Tiilikaton pesu kannattaakin tehdä säännöllisin väliajoin, jotta sammal, jäkälä ja muu kasvusto eivät takerru kattoon kiinni.

Tiilikaton pinnoitus palauttaa tiilikaton kauniin värisävyn uudenveroiseksi ja suojaa pintaa likaantumiselta ja sammaleelta.
Lisäksi se tulee edullisemmaksi kuin täydellinen kattoremontti. Toisin sanoen tiilikaton pinnoituksella säästät sekä rahaa että aikaa!

Maalausliike MLTK toteuttaa tiilikattojen pinnoitukset luotettavasti, ammattitaidolla ja ympäristöä kunnioittaen uudenmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

Kaipaako tiilikatto pinnoitusta? Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti numerosta 040 854 9468!