Tiilikaton ja julkisivujen pesut laadukkaasti Uudellamaalla

Tarvitseeko tiilikattosi tai rakennuksesi julkisivu pesua tai perusteellista puhdistusta? Me autamme! Maalausliike MLTK  kautta saat tiilikattojen ja julkisivujen pesun nopealla aikataululla Uudenmaan alueella. Meillä on vankka kokemus erilaisista pesutöistä sekä ammattinsa osaavat ja luotettavat tekijät.

Teemme työt nopeasti ja laadukkaasti alusta loppuun ilman turhia projektin keskeytyksiä. Toimimme aina asiakaslähtöisesti sekä ympäristöä kunnioittaen. Tilaa meidät ilmaiselle arviokäynnille. Soita meille jo tänään!

Tiilikattojen pesu

Tiilikatto vaatii ajoittaista huoltoa. Uuden tiilikaton pinnoite kestää noin 6–10 vuotta, jonka jälkeen katon tiilet muuttuvat huokoisemmiksi ja imevät itseensä kosteutta. Läheisistä puista katolle kertyneet lehdet luovat kosteuden ohella oivan kasvualustan sammaleelle ja jäkälälle. Pahimmassa tapauksessa tämä vahingoittaa kattoa tehden siihen jopa reikiä.

Tämän vuoksi katto kannattaakin pesetyttää alan ammattilaisella vahinkojen välttämiseksi. Me Maalausliike T. Kilpeläisellä hoidamme tiilikattojen pesut tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Nykyaikaisen ja laadukkaan kalustomme ansiosta hoidamme kaikenlaiset tiilikatot kuntoon käden käänteessä. Lue lisää myös tiilikattojen pinnoituksen palveluistamme.

Julkisivujen pesu

Julkisivujen pesu ja puhdistus on tehtävä, kun rakennuksesta halutaan pitkäikäinen ja hyväkuntoinen – ja tietysti hyvännäköinen. Meillä on laadukkaat tuotteet sekä oikea ammattitaito eri rakennusten pesuista. Osaamme valita sopivan puhdistusaineen kuhunkin kohteeseen. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä. Pidämme myös huolen siitä, että tuotteet eivät vahingoita pintamateriaalia.

Toisinaan pesukohteet ovat vaikeita ja hankalia pitää puhtaina. Tällaisissa tapauksissa vuosien aikana kartuttamamme vankka ammattitaito on tarpeen. Ennen työn alkua ohjeistamme ja kuuntelemme asiakasta ilmaisella arviokäynnillä. Palvelemme sinua koko uudenmaan alueella ota yhteyttä!

Soita 040 854 9468 ja pyydä meiltä ilmainen arviokäynti!