Kattomaalaukset sekä julkisivumaalaukset ammattitaidolla Uudenmaan alueella

Tarvitseeko rakennuksesi katto tai julkisivu uutta maalipintaa? Pyydä Maalausliike MLTK apuun! Me autamme kaikissa kattomaalauksissa sekä julkisivujen maalaustöissä. Meillä on vuosien kokemus erilaisista maalausprojekteista. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, ja arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, tehokkuus sekä ekologisuus.

Teemme kaikki maalaustyöt asiakkaan kanssa yhteistyössä tehdyn suunnitelman mukaisesti sekä aina aikataulussa pysyen. Kunnioitamme ympäristöä käyttämällä ympäristöystävällisiä maaleja ja puhdistustuotteita. Ennen työn alkua kuuntelemme aina asiakkaan toiveita ja tarpeita arviokäynnin yhteydessä. Tilaa ilmainen arviokäynti Maalausliike MLTK! Palvelemme sinua koko Uudenmaan alueella.

Kattojen maalaus

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vaativat kiinteistösi katolta paljon. Tästä syystä katto kannattaa aina maalata. Katon maalaus suojaa sen pintaa kosteudelta ja lopulta lahoamiselta. Lisäksi katon maalaus antaa kiinteistöllesi hienon ja modernin ilmeen. Tyylikäs ja huolella maalattu katto kohentaa paitsi sen yleisilmettä mutta myös kiinteistösi myyntiarvoa. 

Keskustelemme aina asiakkaan toiveista ja tarpeista ilmaisen arviokäynnin yhteydessä. 

Julkisivujen maalaus

Meillä on vankka kokemus julkisivujen maalaustöistä. Olemme tehneet julkisivumaalauksia mm. saneerauskohteisiin sekä uudiskohteisiin. Olemme vuosien varrella toteuttaneet paljon julkisivumaalauksia myös piharakennuksiin, autotalleihin sekä muihin ulkotiloihin.

Kaikissa julkisivujen maalaustöissä huolehdimme työn laadusta ja oikeanlaisista materiaaleista sekä keskustelemme asiakkaan kanssa eri työvaiheista. Huolehdimme ja ilmoitamme mahdollisten vaurioiden korjaamisesta, julkisivun pesusta, vanhan maalin poistosta sekä tietenkin tarkasta pohja- ja pintamaalauksesta.

Ennen työn alkua sovimme työnkulusta ja keskustelemme asiakkaan toiveista arviokäynnin yhteydessä.

Lue lisää myös julkisivujen pesupalveluistamme.

Soita 040 854 9468  ja pyydä tarjous kattomaalauksista tai julkisivujen maalaustöistä!